Our Gallery

Contact Info

Rreth Nesh

Beni Dona Grup: Zhvillim dhe Cilësi

Vizioni i kompanisë është të ndikoj vazhdimisht rritjen e zhvillimit ekonomik lokal e të ofroj zgjedhje cilësore të banimit, afarizmit dhe sektorëve tjerë me anë të shërbimeve e projekteve të saj.

SHËRBIMET TONA

Çka Ne Ofrojmë?

Beni Dona Grup merret me zhvillimin e punimeve të ndryshme në rajon, duke filluar nga projektet e furnizimeve tregtare për entitete publike dhe private, deri te projektimi e krijimi i pikave rezidenciale e komerciale, mes tjerash.
Sa i përket banimit residencial, ne ofrojmë banesa të llojllojshme në qendër të Prishtinës, te kompleksi ynë “Donika 2”, i cili ndodhet në lagjen Lakrishtë. Në të njejtin kompleks ofrojmë edhe zgjedhje për hapësira afariste të ndryshme.

Realizime të projekteve publike

Realizime të projekteve publike si sheshe, rrugë, ndërtesa me karakter publik/shtetror, etj.

Realizime të projekteve kolektive

Realizime të projekteve kolektive të banimit si dhe qendrave afariste. Njëkohësisht edhe projekte hotelierike.

Beni Dona Grup: Zhvillim të vazhdueshëm duke sjellë risi e cilësi të lartë për vendin e rajonin.


Pronari i kompanisë (zt. Ragip Mustafa), ekonomist me profesion, ka orientuar kompaninë drejt zgjerimit në fusha të ndryshme duke ndikuar drejtpërdrejt në zhvillimin ekonomik lokal të vendit. Gjithashtu me punët e bëra, kompania ka ndikuar në rritjen e standarteve të cilësisë në vend. Me kalimin e kohës Beni Dona Grup ka kaluar në nivel rajonal dhe ka projekte në realizim edhe në Shqipëri. Larshmëria e projekteve të kompanisë fillon nga projektet e furnizimeve tregtare për entitete publike dhe private, deri te projektimi e krijimi i pikave rezidenciale e komerciale, mes tjerash.